ORDRESTYRING.DK

Ordrestyring er håndværkerens foretrukne sagsstyringssystem, der giver dig det fulde overblik over dine ordrer og økonomi.

 

Med Ordrestyring.dk får du:

  • Overblik over alle ordrer og tilbud
  • Nøjagtigt time- og materialeforbrug på hver enkelt opgave
  • Hurtig og nem fakturering uden tab
  • Kvalitetssikring og dokumentation
  • Mindre administrativt arbejde og mere overskud

 

 

”Ordrestyring giver os en meget smidigere hverdag, fordi vi kan styre vores folk.

Vi fakturerer meget hurtigere og har hele tiden overblik over alt”

Michael Grebart | Emil Hansen & Søn A/S

Ordrestyring.dk

Med Ordrestyring har du altid fuldt overblik over dine ordrer og økonomi

Ordrestyring.dk er et effektitvt og brugervenligt timesagsstyringsprogram til alle typer af håndværksvirksomheder. Med Ordrestyring har du hele din forretning samlet i én nem og overskuelig løsning. Planlægning, sagsstyring, time-og materialeregistrering, kvalitetssikring og fakturering klares nemt og hurtigt. Du har altid det fulde overblik over din forretning og økonomi. Systemet er cloud baseret, hvilket betyder at du altid nemt kan tilgå det fra den nærmeste mobil, tablet eller computer.

Dagene med med krøllede og forsvundne timesedler er ovre

Ordrestyring.dk gør det nemt for dig at oprette og sende både tilbud, ordrer og fakturaer. Og i dagsoversigten har du altid det fulde overblik over alle medarbejdere og opgaver. Med Ordrestyrings app’en kan dine folk nemt registrere timer og materialer løbende. Den kan desuden udfylde kvalitetssikring og gemme fotos og dokumenter på ordrerne samt modtage nye ordrer – alt sammen direkte på deres mobil eller tablet. Så snart en opgave er færdig, kan du altså fakturere kunden med det samme. Det giver hurtigere penge i kassen, og sparer værdifuld tid på administration, samtidig med at du får alle timer og materialer med på regningen.

Ordrestyring.dk sikrer dig fuldt økonomisk overblik, fordi du altid har styr på betalinger, udeståender, dækningsgrad og avancer. Du kan også modtage fakturaer fra dine grossister direkte i din indbakke i Ordrestyring via EDI. Derudover integrerer Ordrestyring.dk til en lang række smarte IT-tjenester f.eks. dit økonomi- og lønsystem, flådestyring, rykkerservice og mange flere. Så uanset hvilken faggruppe du tilhører, kan Ordrestyring.dk hjælpe dig med at effektivisere din forretning. Prøv systemet gratis og uforpligtende i 14 dage, og oplev hvor stor en forskel det kan gøre for din forretning.

Kontakt os

Vil du vide mere?
Vi er altid klar med rådgivning omkring den løsning, som passer til dit behov.

lasv@thors-data.dk

+45 5120 8040

THORS-DATA ApS | Trimmelbakken 7 | Thorsager | DK-8410 Rønde

Mandag-fredag fra klokken 7:00 til 22:00